Rólam

 

Gellért Éva vagyok. 

Alapvégzettségem szerint okleveles közgazdász, logisztikus, komparatív gazdaságpolitikus vagyok. 14 évig dolgoztam multinacionális környezetben, IT szektorban, középvezetőként. Projekt menedzserként egy komplett üzletágért feleltem.

Az alábbi területeken szereztem komolyabb tapasztalatot: supply chain management, projekt management (PMP), folyamat optimalizálás, joint venture vállalat létrehozása.

Közben nagyon sok mindent tanultam teljesítményről, szervezetről, csapatmunkáról. Alkalmam volt testközelből rálátni milyen dinamika, érdekek, szándékok mozgatnak egy több száz fős szervezetet, és mindehhez hogyan érdemes nekünk, benne dolgozóknak hozzáállni.

Menet közben az élet úgy hozta, hogy én magam egy komoly betegséggel szembesültem, amit egy spontán gyógyulás követett, így az addigi meglehetősen materialista szemléletmódomat el kellett kezdenem szélesíteni, hogy megértsem mi és miért történt velem.

Ezekben a hetekben figyeltem fel az akkori Skála Metró Áruház homlokzatán az alábbi idézetre, mely nagyon sok erőt adott, és azóta is hitvallásomként gondolok rá:

 

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak,
mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni,
mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.
    A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.
A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás.
A lehetetlen lehetőség.
A lehetetlen múló pillanat.
A lehetetlen nem létezik."

                                                                                             Muhammad Ali

 

Ezt követően az, hogy aktívan tudunk tenni az életminőségünkért, számomra nem hit kérdése volt többé, hanem megtapasztalás.

Elkezdtem keresni a módját, hogy ezt a szemléletet minél több embernek át tudjam adni.

Ehhez önsegítő módszereket, alternatív gyógyító technikákat tanultam (pl. reiki, csakraterápia, név és számmisztika stb), melyek közül többet tanítok is. Tanultam párkapcsolati tanácsadást, több éven keresztül tartottam mozgásmeditációs foglalkozásokat, és máig tartok kiscsoportos önsegítő beszélgető köröket.

Aztán találkoztam a coachinggal. Azonnal beleszerettem. Csodálatosan kiegészítette az addigi oknyomozó-terápiás szemléletmódomat, és lenyűgözött, hogy megoldásorientált eszközeivel mennyire hatékonyan lehetek az ügyfeleim segítségére. Hiszem, hogy minden ember érték, és valamennyien csodálatos teremtőerővel vagyunk megáldva. Ha ezt az erőt értőn használjuk, akkor olyan kapcsolatokat építhetünk, olyan munkát végezhetünk, olyan életet élhetünk, amilyet szeretnénk.

 

Coachként célom

Meggyőződésem, hogy mindenkinek joga van az örömteli, teljes élethez, de ez a jog nem alanyi jogon jár. Ez lehetőség. Lehetőség a fejlődésre, a pozitív irányú változásra.

 

Célom, hogy segítsek az embereknek visszatalálni belső erejükhöz, megerősíteni az önmagukba vetett hitüket, és megtanítani őket értőn használni csodálatos teremtőerejüket.

 

Őszintén nézz bele az életedbe!Elégedett vagy a munkáddal? A párkapcsolatoddal? Az emberi kapcsolataiddal? Az egészségi állapotoddal? Örömmel éled a mindennapjaidat? Sikerült megvalósítanod az álmaidat? Azt az életed éled, amit mindig is kívántál magadnak?

Ha valamelyik kérdésen megakadt a szemed, és úgy gondolod, hogy nem, nem mindig, vagy nem elégszer igen a válaszod, akkor az adott területen még van tennivalód.

A jó hír az, hogy változtatni soha nem késő, akár itt és most is!

 

Ha készen állsz, akkor coachként támogatni tudlak, hogy megtaláld a számodra fontos céljaidat, és egyénre szabott fejlesztő folyamatban, fokozatosan megerősödve el is érd azokat.

Pozitív hozzáállásommal, értő figyelmemmel, nyitottságommal, és nagyon jól használható eszközökkel biztos alapot teremtek a közös munkára, ha úgy döntesz, hogy igénybe veszed a segítségemet, és hajlandó vagy kezedbe venni életed irányítását!

 

Teremtsd meg azt az életedben, amire mindig is vágytál!

 

Felsőfokú tanulmányaim:

  • Széchenyi István Egyetem – főiskolai képzés – Közgazdász- Logisztikus
  • Széchenyi István Egyetem – egyetemi képzés – Közgazdász- Komparatív Gazdaságpolitikus

 

Szakmai és egyéb képzések, tapasztalatok:

  • Életviteli és Üzleti Coach
  • Reiki mester-tanár
                                                         

 

 

 

 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®