Rólam

 

Gellért Éva vagyok. 

Alapvégzettségem szerint okleveles közgazdász, logisztikus, komparatív gazdaságpolitikus vagyok. 14 évig dolgoztam multinacionális környezetben, IT szektorban, középvezetőként. Projekt menedzserként egy komplett üzletágért feleltem.

Az alábbi területeken szereztem komolyabb tapasztalatot: supply chain management, projekt management (PMP), folyamat optimalizálás, joint venture vállalat létrehozása.

Közben nagyon sok mindent tanultam teljesítményről, szervezetről, csapatmunkáról. Alkalmam volt testközelből rálátni milyen dinamika, érdekek, szándékok mozgatnak egy több száz fős szervezetet, és mindehhez hogyan érdemes nekünk, benne dolgozóknak hozzáállni.

Menet közben az élet úgy hozta, hogy én magam egy komoly betegséggel szembesültem. Ezekben a hetekben figyeltem fel az akkori Skála Metró Áruház homlokzatán az alábbi idézetre, mely nagyon sok erőt adott, és azóta is hitvallásomként gondolok rá:

 
"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak,
mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni,
mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra.
    A lehetetlen nem tény, hanem vélemény.
A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás.
A lehetetlen lehetőség.
A lehetetlen múló pillanat.
A lehetetlen nem létezik."

                                                                                             Muhammad Ali
 

A betegséget egy spontán gyógyulás követte, és bennem megkérdőjeleződött minden addigi tudásom. Tele lettem kérdésekkel, melyekre keresni kezdtem a választ. Addigi meglehetősen materialista szemléletmódom nem magyarázta a történteket, így elkezdtem szélesíteni a látásmódomat, hogy megértsem mi és miért történt velem. Ekkor fordultam a spiritualitás felé.

Ezt követően az, hogy aktívan tudunk tenni az életminőségünkért, számomra nem hit kérdése volt többé, hanem megtapasztalás. 

Így annak is elkezdtem keresni a módját, hogy ezt a szemléletet minél több embernek át tudjam adni. Először a munkámmal párhuzamosan kezdtem tanítani többek között reikit, majd 2014-ben teljesen kiléptem a multi világából. Ekkortól reiki tanárként és coachként másokat is elkezdtem kísérni az önismereti útjukon.

2016-ban spontán kundalini ébredésem volt, melynek során megtapasztaltam a buddhisták által leírt tudati jhāna állapotokat.

Az Integrál Akadémia 2018-ban érkezett el az életembe, ahol elsődleges célom az önismeretem mélyítése és a 2016-os mély megélésem integrálása volt. Jelenleg integrál tanácsadóként és coachként egyéni kliensekkel dolgozom.

Az INTA éveivel párhuzamosan hazai elvonulásokon vettem részt Pa Auk Sayadaw vonalán. Ezeken különböző samatha-vipassana meditációkat tanultam Sayadaw magyarországi elvonulásait vezető tanítványától, Beth Uptontól. Az elvonulásokon tapasztaltam meg, hogy azokba a magas tudatállapotokba, melyeket a kundalini ébredésével kegyelemből megéltem, mély meditáció során tudatosan bele tudunk lépni. Ez nagy inspirációt jelent nekem mind a mai napig.

A mélység vonz, a végső igazság, és célom, hogy másokat is ennek meglátására inspiráljak.

Jelenleg az Integrál Akadémián meditációba bevezető órákat tartok elsőéveseknek.

 

 Felsőfokú tanulmányaim:

  • Széchenyi István Egyetem – főiskolai képzés – Közgazdász- Logisztikus
  • Széchenyi István Egyetem – egyetemi képzés – Közgazdász- Komparatív Gazdaságpolitikus

 

Szakmai és egyéb képzések, tapasztalatok:

  • Életviteli és Üzleti Coach
  • Reiki mester-tanár
  • Integrál Akadémia - Integrál pszichológia 3 éves képzés
                                                         

 

 

 

 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®