Integrált Theta Kezelés

Integrált Theta Kezelés

Gondolkodtál már azon, miért van az, hogy tudatosan szeretnél megváltoztatni egy adott élethelyzetet, állapotot, viselkedést, érzést, gondolatot, de valahogy mégsem sikerül? Hiába tudod az agyaddal, hogy mi lenne a helyes, bekapcsol valami, és úgy érzed kénytelen vagy a régi séma szerint működni?

Az Integrált Théta Kezelés keretében segítek Neked abban, hogy felismerjük a hozott problémád, élethelyzeted alap-, kiinduló okát, ami szinte mindig a tudatalattiban tárolódik.

Majd különböző módszerekkel, technikákkal felszínre hozzuk ezeket az elfojtott tartalmakat, egyfajta árnyékterápiát végzünk. A cél, hogy megértsük, mire tanított az adott megélés, miért kellett pont ezt, pont neked megtapasztalnod, milyen kihatással van mindez a jelenlegi életedre. Ez a megértés lesz segítőtársunk az elfogadásban, és a teljes integrálásban.

Miért Théta kezelés?

Mert a kezelés közben a théta agyhullámok a dominánsak. Ez az a nagyon mély tudatállapot, amit minden ember megél közvetlenül elalvás előtt és felébredés után. Azért nagyon hatékony, mert ekkor még a racionális elme nem elég éber. Épp ezt használjuk ki mi is a kezelés során, hogy a tudattalan tartalmakhoz hozzáférjünk.

Mitől más ez, mint a Theta healing?

Az általam alkalmazott módszer NEM THETA HEALING. Bár az alapjai azonosak, maga az érdemi rész más. Én nem törlök sem a hitmunka, sem az érzelmi munka során. Ennek pedig több oka is van:

 • Egyrészt azért nem, mert meggyőződésem, hogy amit az életünkben meg kellett tapasztalnunk gondolati és érzelmi téren, azt nem véletlenül éltük meg. Tanít, gazdagít, még akkor is, ha maga a megtapasztalás negatívan érintett minket.
 • Ha pedig hozott életfeladatunk volt, hogy megtapasztaljuk az adott dolgot érzelmi és gondolati szinten, és abba aztán beletörlünk, akkor semmi garancia arra, hogy az később nem bukkan fel újra. Az árnyékkal, a tudatalattival végzett munkának ez a legnagyobb veszélye. A törlés annak elutasítását jelenti, amivel továbbra sem akarunk szembenézni. Mint ilyen így még mélyebbre nyomja a tudattalan tartalmakat.
 • A törlésekkel az előbb említettek miatt magamnak is karmikus tehertételt okoznék. Elvenni valakitől a saját gondolati és érzelmi mintáit, azért mert én rossznak minősítem őket, nem volna korrekt. Különösen ha hozott feladata volt, és én nem tudom garantálni számára, hogy a törlésem miatt nem kell elölről kezdenie azok érzelmi és gondolati megélését.

Miért Integrált Kezelés?

Azért integrált, mert a megértett tartalmakat a kezelés során integráljuk, fókuszba helyezzük, beépítjük. Amit megértesz, elfogadsz és integrálsz, arra fény vetül. Az már nem sötét és ismeretlen. Tudatossá válik, általa pedig Te is egészebb leszel.

Olyan ez, mint amikor a robotpilótától visszaveszed a kormányt. Most már Te döntheted el, merre akarsz repülni tovább.

 

Mi a Integrált Theta Kezelés menete?

Az Integrált Theta Kezelés teljes időtartama kb. 2-2.5 óra közé tehető.

Ez magában foglal egy előkészítő beszélgetést, magát a kezelést, majd egy kezelést követő terápiás beszélgetést.

 • Az előkészítő beszélgetés során lépésről lépésre megbeszéljük, hogy mi fog történni, milyen lépésekből áll a kezelés, ill. megbeszéljük az esetleges kérdéseidet is.
 • Maga a kezelés kb. 1.5 órát vesz igénybe.
 • A kezelést egy utóbeszélgetés követi, ahol megbeszéljük a tapasztaltakat, a megértéseket, ill. személyre szabott technikákat, életvezetési tanácsokat kapsz, amit otthon is gyakorolhatsz. Ha szükséges, ekkor másfajta alternatív technikával is kezellek. 

 

Mikor és kiknek ajánlott a konzultáció?

 • ha pénzügyi problémáid vannak, és nem tudod, hogyan hozd ezt rendbe
 • ha párkapcsolati gondjaid vannak, nem találsz társat, vagy nem működik jól a jelenlegi pároddal, esetleg mindig hasonló problémás társat vonzol be magadnak
 • ha problémáid vannak a teremtés terén (pl. gyermekvállalási, értékesítési-vásárlási, munkahely-teremtési stb.)
 • ha lelki problémákkal, fóbiákkal, félelmekkel, pánikbetegséggel nézel szembe
 • ha testi problémáid, tüneteid vannak, amik kellemetlenül érintenek, és szeretnéd megérteni a legmélyebb lelki okait
 • ha úgy érzed, nem tudsz ellazulni, relaxálni, túl erős a racionális tudatod, az egód, és szeretnél egy eszközt, amivel mögé tudsz nézni

 

A kezelés hatására az az elképesztő erő, ami a tudatalattiban munkál, most már nem ellened, hanem érted fog munkálkodni, elősegítve a gyógyulásod, a tudatos szándékod megnyilvánulását, a lelki problémáid felszámolását, a fizikai életben való teremtésed (pl. pénz, munkahely stb.) megnyilvánulását.

Ezáltal képes leszel harmonikusabb és boldogabb életet élni!

 

Integrált Theta Kezelés - egyéni kezelési árak:

 • 9000 Ft/alkalom

 

Integrált Theta Kezelés - bérletek:

 • 3 alkalmas bérlet:   7000 Ft / alkalom
 • 5 alkalmas bérlet:   5000 Ft / alkalom

 

Ha szeretnél tenni Magadért, várlak szeretettel!

Éva  

Tel: 70/ 410-411-3

 

Gellért Éva                     mobil: 70/ 410-411-3                    e-mail: eva@eleteros.hu

Created by EasyDesign®